Over Denise

Home / Over Denise

Welkom op Denise’s Bakery! Je hebt hierop geklikt omdat je meer over mij en Denise’s Bakery wilt weten. Ik ben Denise en woon in het gezellige Oosterhout met mijn vriend. In het dagelijkse leven werk ik als HR adviseur en vul ik mijn vrije tijd met hardlopen, Netflixen, lekker eten en borrelen met vrienden. En bakken natuurlijk. Al moet ik zeggen dat ik ook niet ieder weekend in de keuken sta om de lekkerste baksels op tafel te zetten. Dat vind mijn weegschaal helaas niet zo leuk, want het liefste zou ik dat namelijk wel doen!

Het bakken is mij niet perse met de paplepel ingegoten. Mijn oma en moeder vonden bakken leuk, maar kwamen in mijn jeugd ook niet veel verder dan een boterkoek en een appeltaart. Beiden overigens heerlijk! Eigenlijk is dat pas gekomen sinds dat ik op mezelf ben gaan wonen. Kan me nog erg goed het allereerste weekend in mijn eigen appartement herinneren. Daar zat ik dan ineens, helemaal alleen. Wat moest ik nu gaan doen? Dus besloot ik iets te gaan bakken. Met de ingrediënten die ik in huis had kon ik scones bakken. Om ze vervolgens bij mijn ouders thuis te gaan opeten 😉 Het bakken beviel me eigenlijk wel erg goed en steeds werd er een nieuw recept uitgeprobeerd. Op een gegeven moment wist ik ook voldoende van bakken en recepten af om er mijn eigen draai aan te kunnen geven. Toen werd het natuurlijk pas echt leuk!

Velen in mijn omgeving vragen mij vaak om het recept als ik iets gebakken heb. Om dat makkelijk te maken en om zelf ook een naslagwerk van al mijn recepten te hebben, besloot ik om Denise’s Bakery op te richten. Mijn eigen receptenboek, waar ik anderen ook erg makkelijk naartoe kan verwijzen!